| Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u | |
|
Author | Message |
---|
****B@D SWEET G!RL**** Admin

Number of posts : 338 Age : 21 Lokacija : In REBELDE world!!! Hobby : Pevanje,plesanje,fotkanje,šetanje po netu... Humor : :D:D:D:D:D:D Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Sun Nov 11, 2007 3:13 pm | |
| |
|
 | |
AShLeY Admin

Number of posts : 761 Age : 22 Lokacija : InterNet :D Hobby : Trcim po sobi :P u al se slaze,hobi mi je da trcim po sobi...hahah XD Humor : xexe :-) Icona: :  Registration date : 2007-11-04
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Sun Nov 11, 2007 3:35 pm | |
| I ja takodje wolim obucju...Ali wolim i da kupujem neke sada IN duksewe...mislim na one shiroko-kratke... |
|
 | |
~Black Angel~ new girl

Number of posts : 32 Age : 21 Lokacija : tu sam negde Hobby : gluma Humor : lol Icona: :  Registration date : 2007-11-11
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Sun Nov 11, 2007 6:05 pm | |
| |
|
 | |
****B@D SWEET G!RL**** Admin

Number of posts : 338 Age : 21 Lokacija : In REBELDE world!!! Hobby : Pevanje,plesanje,fotkanje,šetanje po netu... Humor : :D:D:D:D:D:D Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Sun Nov 11, 2007 8:57 pm | |
| e da i javolim da kupujem dukseve.Volim i jakne da kupujem.... |
|
 | |
*Swatka mawa* cool girl

Number of posts : 308 Age : 22 Lokacija : Fotelja.... Hobby : Sve&svasta Humor : xaxaxa Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Mon Nov 12, 2007 5:07 pm | |
| Ja obozavam patike iiii farke |
|
 | |
CrAzY_sKaTeR_gIrL cool girl

Number of posts : 246 Age : 22 Lokacija : Sa Avril!!!!!!!LOL! Hobby : pewanje,woznja skejtom,swiranje gitare... Humor : idu dva mrava i odose!:) Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Mon Nov 12, 2007 5:28 pm | |
| ja obozawam farke,majice sa kosturima,znojnice,rukavice bez prstiju,patike... |
|
 | |
*Swatka mawa* cool girl

Number of posts : 308 Age : 22 Lokacija : Fotelja.... Hobby : Sve&svasta Humor : xaxaxa Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Mon Nov 12, 2007 5:45 pm | |
| I ja obozava,ali ne nosim majice sa kosturima |
|
 | |
BrAnKa_96 Moderator

Number of posts : 275 Age : 22 Lokacija : na fudbalskom terenu sa RBD-om Hobby : Gledanje RBD spotova, slika Slusanje Muzike Kuckanje po forumima Humor : neznam sta da posem Icona: :  Registration date : 2007-11-11
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Mon Nov 12, 2007 7:15 pm | |
| - *Avril Lavigne* wrote:
- ja obozawam farke,majice sa kosturima,znojnice,rukavice bez prstiju,patike...
takodje ali volim i farmerke na tregere suknje sorceve sve na tregere da vidis kako sam videla jednu lepu suknju H&M sa kosturskim glavama u best shop zna ko kupuje ovaj casopis |
|
 | |
*Swatka mawa* cool girl

| Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Mon Nov 12, 2007 7:24 pm | |
| |
|
 | |
BrAnKa_96 Moderator

Number of posts : 275 Age : 22 Lokacija : na fudbalskom terenu sa RBD-om Hobby : Gledanje RBD spotova, slika Slusanje Muzike Kuckanje po forumima Humor : neznam sta da posem Icona: :  Registration date : 2007-11-11
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Mon Nov 12, 2007 7:29 pm | |
| ali u starom broju je bilo potrazicu na netu pa cu da postavim |
|
 | |
zZz*CrAzY FoReVeR*zZz cool girl

Number of posts : 235 Age : 24 Lokacija : Bg baby Hobby : ...uf,ima ih dooosta :) Humor : ...idemo ti ja Mali Radojica i josh trojica :) Icona: :  Registration date : 2007-11-16
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Sat Nov 17, 2007 1:21 am | |
| ja volim da shopingujem ma shta god da je to :) uglavnom neke bluzice i farke :) |
|
 | |
AShLeY Admin

Number of posts : 761 Age : 22 Lokacija : InterNet :D Hobby : Trcim po sobi :P u al se slaze,hobi mi je da trcim po sobi...hahah XD Humor : xexe :-) Icona: :  Registration date : 2007-11-04
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Sat Nov 24, 2007 10:26 pm | |
| Meni se jako swidjaju suknje na zwezde! Ma gotiwa su!!! |
|
 | |
BrAnKa_96 Moderator

| Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Wed Dec 26, 2007 8:38 pm | |
| aha ma ja sve volim da shopingujem samo da se meni svidja |
|
 | |
CrAzY_sKaTeR_gIrL cool girl

Number of posts : 246 Age : 22 Lokacija : Sa Avril!!!!!!!LOL! Hobby : pewanje,woznja skejtom,swiranje gitare... Humor : idu dva mrava i odose!:) Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Fri Dec 28, 2007 1:29 pm | |
| ja najwise kupujem skejt,neke lancice,narukwice(sa kosturima),majice... |
|
 | |
Sweet L*O*V*E fairy actiw girl

Number of posts : 50 Age : 25 Lokacija : U oblacima, medju zvezdama, sa vilama i vilenjacima... Hobby : Svastarenje, pevanje, gluma, ples, tenis, klizanje... Humor : LOL Icona: :  Registration date : 2007-12-30
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Mon Dec 31, 2007 1:35 pm | |
| patike i dukseve, a volim i farke, ma sve ja volim samo kad se meni kupuje... xaxaxaxaxaxa  |
|
 | |
*Princess Katja* actiw girl

Number of posts : 54 Age : 23 Lokacija : U dworcu..haha Hobby : hmmmm... Humor : ..... Icona: :  Registration date : 2008-01-13
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Sun Jan 13, 2008 4:42 pm | |
| Ja volim da kupujem obucu,farmerke(vishe da budu uske) Ma,ja kupujem sve shto mi se svidja.. |
|
 | |
JULY Admin

Number of posts : 232 Age : 26 Lokacija : Zrenjanin Hobby : slusanje the best mjuze Humor : definitivan Icona: :  Registration date : 2007-12-16
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Sun Jan 13, 2008 7:47 pm | |
| |
|
 | |
MaRiZZa_94 new girl

Number of posts : 27 Age : 24 Lokacija : with erreway... Hobby : hiphop... Humor : craaazy girl... Icona: :  Registration date : 2008-06-24
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Tue Jun 24, 2008 8:45 pm | |
| joj,ja mrzim soping,ne volim da razgledam,biram...to me smara!! ALI zato volim kad mi se kupi nesto,a kad bas moram da kupujem najvise kupujem majice,pantalone,ves... uvek gledam da bude u hipi fazonu,drugacije,ludo :0) hehe |
|
 | |
Faith new girl

Number of posts : 14 Age : 27 Lokacija : Srbija Hobby : sLusanje muzike, pisanje pesama, shopping :)) Humor : uvek. . . Icona: :  Registration date : 2008-12-26
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u Fri Dec 26, 2008 8:53 pm | |
| najvise voLim majice da kupujem sa bLesavim detaLjima kao sto imate u skate shopovima, jer toje prva stvar koju primetim na osobi sto se garderobe tice. . . aLi najiskrenije ne uzivam ni u cemu kao sto uzivam u shoppingu donjeg vesa, to mi je manija, pink bruseva i crne cipke nikad dosta :)))))  |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u  | |
| |
|
 | |
| Šta njviše volite da kupujete od odeće kad odete u | |
|