| Cime negujete kosu??? | |
|
Author | Message |
---|
CrAzY_sKaTeR_gIrL cool girl

Number of posts : 246 Age : 22 Lokacija : Sa Avril!!!!!!!LOL! Hobby : pewanje,woznja skejtom,swiranje gitare... Humor : idu dva mrava i odose!:) Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Cime negujete kosu??? Sat Nov 10, 2007 4:41 pm | |
| Ja stavim nivea sampon pa regenerator illi pakovanje pa onda regenerrator sto se ne ispire! |
|
 | |
****B@D SWEET G!RL**** Admin

Number of posts : 338 Age : 21 Lokacija : In REBELDE world!!! Hobby : Pevanje,plesanje,fotkanje,šetanje po netu... Humor : :D:D:D:D:D:D Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Sun Nov 11, 2007 8:51 pm | |
| Pa ja negujem kosu tako što koristim moja pravila za negu kose.Ako nekog zanimaju ta pravila neka kaže da otvorim temu i napišem ih. |
|
 | |

Number of posts : 246 Age : 22 Lokacija : Sa Avril!!!!!!!LOL! Hobby : pewanje,woznja skejtom,swiranje gitare... Humor : idu dva mrava i odose!:) Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Sun Nov 11, 2007 9:20 pm | |
| |
|
 | |
AShLeY Admin

Number of posts : 761 Age : 22 Lokacija : InterNet :D Hobby : Trcim po sobi :P u al se slaze,hobi mi je da trcim po sobi...hahah XD Humor : xexe :-) Icona: :  Registration date : 2007-11-04
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Sun Nov 11, 2007 9:29 pm | |
| |
|
 | |
*Swatka mawa* cool girl

Number of posts : 308 Age : 22 Lokacija : Fotelja.... Hobby : Sve&svasta Humor : xaxaxa Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 12:42 am | |
| |
|
 | |
AShLeY Admin

Number of posts : 761 Age : 22 Lokacija : InterNet :D Hobby : Trcim po sobi :P u al se slaze,hobi mi je da trcim po sobi...hahah XD Humor : xexe :-) Icona: :  Registration date : 2007-11-04
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 11:16 am | |
| - *Swatka mawa* wrote:
- ajde otvori
|
|
 | |
rbd-konza actiw girl

Number of posts : 51 Age : 23 Lokacija : beograd Hobby : sdsddsa Humor : dssas Icona: :  Registration date : 2007-11-04
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 12:17 pm | |
| ljudi mislim verovatno svi znaju a posto me svi mole da postujem evo malo cu da pisem ono sto ja znam...pakovanje ne treba stavljate cesto treba jednom do 2 puta godisnje...ne perite kosu 2 puta tj ne koristite sampon 2 puta u toku pranja osim ako nije neophodno sisajte krajeve svakih 6 do 8 nedelja zavrsite sa pranjem hladnom vodom ona ce da skupi pore maska za kosu moze da se nanosi jednom mesecno....nemojte je grubo cetkati zato sto to doprinosi mascenju kose |
|
 | |
****B@D SWEET G!RL**** Admin

Number of posts : 338 Age : 21 Lokacija : In REBELDE world!!! Hobby : Pevanje,plesanje,fotkanje,šetanje po netu... Humor : :D:D:D:D:D:D Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 4:06 pm | |
| |
|
 | |
BrAnKa_96 Moderator

Number of posts : 275 Age : 22 Lokacija : na fudbalskom terenu sa RBD-om Hobby : Gledanje RBD spotova, slika Slusanje Muzike Kuckanje po forumima Humor : neznam sta da posem Icona: :  Registration date : 2007-11-11
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 5:27 pm | |
| do skoro sam koristila san silk a sad koristim shauma ili kako god |
|
 | |
BrAnKa_96 Moderator

Number of posts : 275 Age : 22 Lokacija : na fudbalskom terenu sa RBD-om Hobby : Gledanje RBD spotova, slika Slusanje Muzike Kuckanje po forumima Humor : neznam sta da posem Icona: :  Registration date : 2007-11-11
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 5:30 pm | |
| i da koristim nesto od dave za ispravljanje kose onako je nije ni najbolje al nije lose |
|
 | |
*Swatka mawa* cool girl

Number of posts : 308 Age : 22 Lokacija : Fotelja.... Hobby : Sve&svasta Humor : xaxaxa Icona: :  Registration date : 2007-11-10
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 5:43 pm | |
| i ti imas kovrdzavu kosu..meni nije skroz kovrdzava..meni se samo po krajevima uvija,a ja to ispravljam.tj. koristim Sunsilk za ispravljanje kose |
|
 | |

| Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 5:47 pm | |
| JA ISTO IMAM NA KRAJEVIMA UVIJENO... |
|
 | |
*Swatka mawa* cool girl

| Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 6:24 pm | |
| Meni je kosa ista kao tvoja,samo malo tamnija..videla sam te na slici |
|
 | |
BrAnKa_96 Moderator

| Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Nov 12, 2007 7:02 pm | |
| cija? moja je isto na krajevima uvijena |
|
 | |
zZz*CrAzY FoReVeR*zZz cool girl

Number of posts : 235 Age : 24 Lokacija : Bg baby Hobby : ...uf,ima ih dooosta :) Humor : ...idemo ti ja Mali Radojica i josh trojica :) Icona: :  Registration date : 2007-11-16
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Sat Nov 17, 2007 1:14 am | |
| ja ne stavljam nishta sem u nekim izuzetnim sluchajevima xD ...kad mi se zamrsi npr stavim balzam...a inache nemam takav obichaj...operem je shamponom i zdravo :) >.. |
|
 | |
*Swatka mawa* cool girl

| Subject: Re: Cime negujete kosu??? Sat Nov 17, 2007 4:58 pm | |
| |
|
 | |
zZz*CrAzY FoReVeR*zZz cool girl

Number of posts : 235 Age : 24 Lokacija : Bg baby Hobby : ...uf,ima ih dooosta :) Humor : ...idemo ti ja Mali Radojica i josh trojica :) Icona: :  Registration date : 2007-11-16
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Sat Nov 17, 2007 5:49 pm | |
| |
|
 | |
Sweet L*O*V*E fairy actiw girl

Number of posts : 50 Age : 25 Lokacija : U oblacima, medju zvezdama, sa vilama i vilenjacima... Hobby : Svastarenje, pevanje, gluma, ples, tenis, klizanje... Humor : LOL Icona: :  Registration date : 2007-12-30
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Mon Dec 31, 2007 1:27 pm | |
| - *Swatka mawa* wrote:
- i ti imas kovrdzavu kosu..meni nije skroz kovrdzava..meni se samo po krajevima uvija,a ja to ispravljam.tj. koristim Sunsilk za ispravljanje kose
tako je i meni samo sto je meni malo vise uvijena to ti onaj rozi sansilk? |
|
 | |
andjela* new girl

Number of posts : 19 Age : 25 Lokacija : lalaala Hobby : llalalala Humor : laaaaalalal Icona: :  Registration date : 2008-04-11
 | Subject: Re: Cime negujete kosu??? Fri Apr 11, 2008 2:16 am | |
| - rbd-konza wrote:
- ljudi mislim verovatno svi znaju a posto me svi mole da postujem evo malo cu da pisem ono sto ja znam...pakovanje ne treba stavljate cesto treba jednom do 2 puta godisnje...ne perite kosu 2 puta tj ne koristite sampon 2 puta u toku pranja osim ako nije neophodno sisajte krajeve svakih 6 do 8 nedelja zavrsite sa pranjem hladnom vodom ona ce da skupi pore maska za kosu moze da se nanosi jednom mesecno....nemojte je grubo cetkati zato sto to doprinosi mascenju kose
je l' ti to ozb? -_- |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Cime negujete kosu???  | |
| |
|
 | |
| Cime negujete kosu??? | |
|